Belegsoorten in dit arrangement zijn vleeswaren: kipfilet, gebraden gehakt, boerenham en kaassoorten: jonge kaas, oude kaas.
Belegsoorten in dit arrangement zijn vleeswaren: rosbief, kipfilet, gebraden gehakt, boerenham. Kaassoorten: jonge kaas, oude kaas, brie en salades zoals kipkerrie of tonijn salade.
Belegsoorten in dit arrangement zijn vleeswaren: rosbief, kipfilet, gebraden gehakt, rookvlees, fricandeau, boerenham, filet American, en gerookte zalm. Kaassoorten: jonge kaas, oude kaas, komijnekaas, brie, kruidenkaas en salades zoals kipkerrie of tonijn salade.
Belegsoorten in dit arrangement: vleeswaren: rosbief, kipfilet, gebraden gehakt, rookvlees, fricandeau, boerenham, filet American. Kaassoorten: jonge kaas, oude kaas, komijnekaas, brie, kruidenkaas en salades zoals kipkerrie/ krab/ tonijn salade.
Belegsoorten in dit arrangement zijn vleeswaren: rosbief, kipfilet, gebraden gehakt, boerenham en kaassoorten: jonge kaas, oude kaas, brie.
Van Dobben rundvlees bitterballen met Zaanse mosterd, 2 stuks per persoon of gefrituurde vegetarische mini loempia’s met chili saus, 2 stuks per persoon.
Drie (alcoholische) consumpties per persoon gemiddeld.
Uitgebreid bittergarnituur assortiment, gefrituurde (klassieke) snacks (o.a. bitterbal, frikandel, kaassoufflé etc.) met verschillende sausen, 3 stuks per persoon of gefrituurde vegetarische mini loempia’s met chili saus, 5 stuks per persoon.
Drie (alcoholische) consumpties per persoon gemiddeld.
Bieteballen of bitterballen met champignons 2 stuks per persoon.
Drie (alcoholische) consumpties per persoon gemiddeld, evt. biologisch.